Rådgiver

EUR / JPY Breakout as Markets Eye DAX, Oliebagelifte USD / CAD

By  | Yen falder kraftigt i asiatisk session om risikovilligestrømme. Stærke indtjening fra japanske virksomheder løftede Nikkei tilbage over 20000 håndtere, da indekset handler med 0,6% ved skrivningstidspunktet. Det fulgte en anden rekord tæt i DOW natten over ved 21963,92, en stigning på 0,33%. Euro nyder godt af udviklingen, især med EUR / JPY, der endelig tager 130,76 modstand mod at genoptage det seneste rally. Markeder vil se på tysk DAX i dag, hvilket igen stiger med 1,1% i går. Det markerer den komplette af en nylig korrektion, og hvis det er tilfældet, vil styrken i DAX sandsynligvis støtte euroen yderligere. Samtidig vender Dollar også mildt op i dag, mod de fleste undtagen Euro, da markeder afventer ADP private beskæftigelsesdata fra USA. Tale om beskæftigelse, New Zealand Dollar handler som den svageste som slæbt ned i 2. kvartal jobdata.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.