Rådgiver

Politisk Usikkerhed Begrænser Dollarens Rebound, travle uge fremad Med RBA, BoE og NFP

By  | Dollar genopretter mildt i dag, men momentet har været svagt. Der er ingen ændring i den generelle nedadgående tendens mod Euro, Yen og Sterling. Og ikke omtale greenbackens svaghed mod canadiske og australske. Politisk usikkerhed i USA er en af ​​nøglefaktorerne for at begrænse ethvert rebound forsøg i greenbacken. Fed fond futures er nu prissætning i mindre end 50% chance for en anden renteforhøjelse inden udgangen af ​​året. Og faktisk er markederne begyndt at stille spørgsmålstegn ved, at selv om Fed stiger, vil de svage inflationsudsigter holde det stående pat næste år. Dramaet i Det Hvide Hus virker uendeligt med amerikanske præsident Donald Trump, der erstatter sin stabschef Reince Priebus i fredags. Pensionerede General John Kelly blev installeret på stedet. Nogle analytikere bemærkede, at det kunne være et vendepunkt for Trump, da han nu ryster sit tophold.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.