Rådgiver

USA-Nordkorea-Kina Triangle: Intimidering Uligeligt at blive til krig

By  | En stadig mere provokerende Nordkorea tester grænsen for amerikansk tålmodighed. Efter en anden test af ICBM-missil i går i torsdag, har amerikanske præsident Donald Trump accelereret sanktioner mod det eremitiske rige. Han har også lovet at give Kina en vanskelig handelstid midt i dennes manglende pres på Nordkoreas nukleare udvikling. Selvom intensiverende geopolitiske spændinger kan øge volatiliteten på de finansielle markeder, mener vi, at chancen for, at krig forbliver fjern, da processen med provokationer og sanktioner og forhandlinger faktisk er en rutine for det koreanske halvøsproblem i de seneste årtier.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.