Rådgiver

Mere opad i dollar med kortfristet bund dannet, ser Euro Rally Træt

By  | Dollar blev en stærk tilbagegang i slutningen af ​​ugen som styrket af et samlet sæt af solide jobdata. Mens greenbacken stadig endte lavere mod Euro for ugen, ser det nu sandsynligt ud, at greenbacken allerede har fundet en kortfristet bund. Det er stadig tidligt at bekræfte en trendomvendelse for Dollar endnu. Og vi tror, ​​at nøglen ligger i den endnu ikke bekræftede finanspolitik fra den amerikanske præsident Donald Trump. Men for nu vil Dollar sandsynligvis gyrere højere i begyndelsen af ​​denne uge, indtil KPI-udgivelsen på fredag. På den anden side, mens euroen endte ugen som den stærkeste valuta, begynder rallyerne mod dollar, yen og endda schweizerfrancen at se træt ud. Sterling endte ugen generelt lavere efter markeder opfattet boe super torsdag som en døv en. Men råvarevalutaer var endnu svagere med canadiske dollars, der begyndte at pare tilbage de stærke gevinster i de seneste to måneder.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.