Rådgiver

Markeder forbliver i risiko-on-tilstand; Dollar blev til konsolidering

By  | De finansielle markeder handler i risikotilstand, efterhånden som en uge begynder, forstærket af sidste uges rekordkørsel i amerikanske aktier. Ud over at blive understøttet af et sæt af solide jobdata, gav kommissærerne fra White House økonomiske rådgiver Gary Cohn også en vis optimisme for investorer. Ikke desto mindre har Dollar i valutamarkederne ændret sig til konsolideringstilstand og venter på nye inspirationer. Euro, derimod, genvinder en vis vækst. New Zealand Dollar og Yen handler som de svageste hidtil. På andre markeder undlod guldet at stå fast over 1280 håndtere i sidste uge og trak sig tilbage på Dollar's rebound. Det svæver i et tyndt område på 1260/5 for øjeblikket. WTI råolie kæmper også med at genvinde momentum for endnu et forsøg på 50 håndtag endnu.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.