Rådgiver

CHF Svaghed Mere om Policy Divergence End Intervention, FX Reserve og Sight Deposit Suggested

By  | Den brede salg af Swiss Swiss franc har hævet spekulationer om fornyet SNB intervention. Alligevel tyder den seneste udgivelse af FX-reserver og depositumsoplysninger om, at det ikke var sandsynligt årsagen. Vi tror på, at francs afskrivninger, især mod euroen, primært er drevet af rentedifferentiale, da ECB nærmer sig aftagende af dets aktivskøbsprogram, mens SNB fastholdt løftet om at bekæmpe deflation. EURUSD steg over + 4% i løbet af de seneste to uger, mens USDCHF fik ca. + 3% i perioden. Den nylige risikotilstand på det finansielle marked har også øget francs appel som finansiering af valuta og derved forværrer faldet.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.