Rådgiver

Kina Watch – juli Handel og KPI Skuffer, Vækst at lette i 2H Som regering strammer

By  | Kinas handel og inflation data overrasket nedadrettede i juli, sandsynligvis drevet af regeringens målrettede stramning pengepolitikken. BNP-væksten forventes at falde i anden halvdel af året. Men i betragtning af de stærke aflæsninger i første halvår, hvor økonomien ekspanderede + 6,9% i både første og andet kvartal, skulle BNP-væksten være i stand til at opfylde regeringens mål om "omkring + 6,5%". Vi mener, at regeringen vil fortsætte med at stramme pengepolitikken for at forebygge og løse systematiske risici og at bremse overdreven styrke i ejendomspriserne. I mellemtiden er ultimative monetære politikker over store centralbanker ved at blive afbrudt med Fed- og BOC-renteniveauerne, mens ECB vil begynde at diskutere reduktion af aktivkøb, det ville være skadeligt for renminbien, hvis centralbanken forpligter sig til at opretholde Monetær lempelse. Dette vil forværre kapitaludstrømningen fra Kina.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.