Rådgiver

Schweizisk fransk overtagende yen som den stærkeste som europæiske aktier falder på risikoafvigelse

By  | 



Yen og Schweiziske Franc forbliver de stærkeste store valutaer i dag med USA-Nordkoreanske spændinger som hovedtema for markederne. Japan Nikkei led stejlt salg i dag ved at miste -1,29% til at lukke ved 19738.71. De store europæiske indekser følger med FTSE ned -0,8%, DAX ned -1,5% og CAC ned -1,8% på tidspunktet for skrivningen. Blandt valutaerne er risikokontrolleret Aussie og canadiske dollar hårdest ramt, efterfulgt af Sterling og Euro. Risikoaversion skubber guld til så højt som 1282,4 så langt i dag som den seneste rebound genoptager. WTI fortsætter med at træde vand mellem 48,5 og 49,0.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.