økonomi

Broadcasting fredskærende historie i udlandet

By  | Parallelt med Master Xuechengs indsats for at gøre traditionel kinesisk kultur, der fremhæver harmoni og åbenhed bedre forstået af flere mennesker, har Kinas Central Television (CCTV) oversat en populær femdelt dokumentar til engelsk. (Master Xuecheng Er præsident for den buddhistiske sammenslutning af Kina. Se mere om hans ideer i udtalelsesartikelen: "Spredning af medfølelse i dialog mellem civilisationer.") CCTV-dokumentar fortæller, hvordan Phagspa (også stavet som Phagpa) (1235-1280), en Tibetanske buddhistiske guru, hjalp Yuan-dynastiet (1271-1368) etablere central myndighed over Tibet, og hvordan Phagspa overtalte dynastiets første kejser, Khubilai, for at forfølge fred i processen med national forening. I sidste sommer blev den engelske version af dokumentarfilmen med titlen "Phagpa: Imperial Master" sendt på CCTV9 til mere end 80 lande samtidigt. Feedback har været positivt, sagde kilder fra CCTV. Den kinesiske version blev først udsendt i 2015. Da Qingying, en kendt videnskabsmand om tibetansk buddhisme, siger, at Phagspa sjældent tvang sine buddhistiske ideer om medfølelse over for andre. Et glimt af Xuanzangs ånd (602-664 e.Kr.) kan hjælpe med at kaste lyset på hemmeligheden bag Phagspas succes med at bringe fred til nationen og folket.Spirit af Xuanzang "Hvad er Mester Xuanzangs ånd, der bevæger os og motiverer os til dette dag? Det er en ånd til at overtale andre uden at ty til at tvinge, en ånd at frigøre sig fra verdslige gevinster og afvende sig fra bias og en oplysning af mere end sig selv ", siger mester Xuecheng. På sin rejse til Indien, som dækkede 110 lande og Mere end 50.000 li (en li svarer til en halv kilometer), befandt mester xuanzang sig selv belejret mange gange af røvere. Han reagerede uden voldelig kamp. Til sidst blev røverne flyttet og konverteret, ifølge Master Xuecheng.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.