Rådgiver

Dollar Mildt lavere efter PPI Frøken, Guldoverskrift til 1300, WTI Oliebrud 50

By  | Der er ingen ændring i den generelle risikovillighedstilstand på de finansielle markeder i dag. Investorer fortsætter med at se udviklingen i USA-Nordkoreas spændinger med stor forsigtighed. Yen forbliver den stærkeste, men Aussie og canadiske dollar er ved at indhente. Guld udvider det seneste rally og overtræder 1290, der sætter på at overtage 1300 håndtaget. WTI råolie blev løftet af nyheder, at OPEC rejste efterspørgselsprognose og overtrådte 50 håndtag til sidst. Dollarhandlerne er lavere i den tidlige amerikanske session, især mod japanske yen efter skuffende PPI. New Zealand Dollar forbliver den svageste efter dovish RBNZ kommentarer.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.